Applikasjonseksempler eNet

Få detaljert oversikt over hva du trenger for å sette opp ulike smarte eNet-løsninger. Eksemplene inneholder forklarende tekst, illustrasjoner, produktoversikt og priser. Klikk på linkene i PDF'ene for mer informasjon om de ulike produktene.

Desentralisert montering - Skinnemonterte dimmere

Gira eNet - applikasjon 3
Gira eNet dimmeaktuator for skinnemontering gir mulighet for desentralisert montering av dimmere på loft, med enkel tilgang til lampene i etasjen under.

Last ned PDF

Gira design - Gjennomført elektroinstallasjon

Gira eNet - applikasjon 4
Med eNet som smarthusløsning får du tilgang til Giras design- og kvalitetsprodukter. Velg blant prisvinnende designrammer og betjeningsfronter i et stort utvalg farger, former og materialer.

Last ned PDF

Møterom - DALI lysstyring i 2 soner

Gira eNet - applikasjon 2
Problemfri dimming av inntil 12 stk DALI-styrte lamper med én eNet DALI dimmeaktuator.

Last ned PDF

Soverom - Trådløs lysstyring fra sengen

Gira eNet - applikasjon 1
Bytt lysbryteren ved døra med en eNet dimmer for veggboks. Den kommuniserer trådløst og kan kombineres med en eller to trådløse dimmere ved sengen.

Last ned pdf

Gira design - System 55

Gira eNet - applikasjon 5
System 55 er et grunnleggende prinsipp for et stort utvalg av innsatser og designrammer fra Gira. Det gjør at produktene i System 55 fritt kan kombineres. Målene på 55 x 55 mm benyttes på innsatsens ytre mål, og rammens indre mål.

Last ned PDF

Styr smarthuset fra mobilen

Gira eNet - applikasjon 6
Gira eNet Mobil Gateway gjør det mulig å styre eNet-produkter med mobiltelefon og andre mobile enheter tilknyttet internett. Det betyr at du kan styre smarthusanlegget uansett hvor du befinner deg.

Last ned PDF

Fant du det du lette etter?