Året som gikk 2018

Nok et begivenhetsrikt år er snart over. Vi har avviklet en Eliade større og bedre enn noen gang, og lansert noen riktig gode produkter: En hel serie med ladestasjoner fra Mennekes, dimmeren LED1 og WiFi-termostaten MWD5 for å nevne noen. Neste år blir minst like spennende, med store lanseringer og spennende prosjekter allerede fra første kvartal. Det er bare å følge med!

eMobility

Årets største lansering ble vårt helt nye produktområde, eMobility. Med et bredt utvalg ladestasjoner og ladekabler fra kvalitetsprodusenten Mennekes, kan vi nå tilby et komplett program for smart, rask og sikker lading - fra de enkle og rimelige Compact-laderne til de smarte, avanserte Amtron-laderne, for alle typer elbiler og plug in-hybrider.

Les mer om våre ladestasjoner


LED1

Den nye LED-dimmeren LED1 ble en umiddelbar kundefavoritt etter lanseringen på Eliaden. LED1 er enkel i installasjon, enkel i innstilling og enkel i bruk, og dimmer LED helt perfekt, med kun 1 fase tilkoblet. Dimmeprinsippet er faseavsnitt, eller som vi i Micro Matic kaller det, LED1. Oppsett av minimum lysnivå, boost-funksjon og aktivering av minnet gjøres alt med dimmehjulet. Belastning opp til 200W LED. Med kun 22mm byggedybde er LED1 blant de dimmerne som bygger minst i boksen!

Les mer om LED1


MWD5

En annen umiddelbar kundefavoritt ble wifitermostaten MWD5. Denne smarte 16A alt-i-ett urtermostaten med WiFi gjør avansert varmestyring enkelt og intuitivt. Med mulighet for dobbelt følersystem, åpent vindu-funksjon og hendelsesprogram med inntil 6 hendelser per døgn, gir MWD5 kontroll på energiforbruket uten å gå på kompromiss med komforten. Etter at strøm og føler er koblet til, er MWD5 oppe og går etter kun 5 trykk.

Lær mer om MWD5


NSO-moduler

Skreddersydde, komplette og ferdig montert! Fra og med 2015 forsterket DSB sitt krav om jordfeilovervåking av eksisterende nettstasjoner til også å omfatte alle nettstasjoner som får nye tilknytninger. Micro Matic leverer nå ferdig prefabrikerte NSO-moduler som tilfredsstiller alle krav til 230V IT-nett, samt moduler for innhenting av nettnytteverdier i 400V TN-nett.

Les mer om NSO-moduler


Koblingsur med APP-programmering via Bluetooth eller NFC

Våre populære koblingsur ble oppgradert med NFC og Bluetooth. Nå er de lettere å programmere enn noen gang! Urene kommer i varianter for montering på skinne eller i veggboks. Velg mellom døgn- eller ukesur, 1- eller 2 kanaler, NFC eller Blåtann, og med eller uten astrofunksjon. Urene er tilgjengelig med opptil 100 programplasser, opplyst display og 6 eller 10 års gangreserve. Opptil 600W belastning med LED, og 3000W på halogen.

Les mer om urene


Gira S1

Fjernstyr funksjoner i KNX Smarthuset med visshet om at ingen uvedkommende kan få tilgang til kommunikasjonen eller kan ta kontroll over huset: Gira S1 gir kryptert tilgang til hele KNX-anlegget.

Les mer og Gira S1


Multifunksjonelle designbrytere for KNX

De nye, priseffektive, kvalitetsbryterne fra Dinuy er et imponerende resultat av gode materialvalg og godt håndtverk. Bryternes innebyggede temperaturføler og termostatfunksjon kan konfigureres i ETS. KNX-tilkoblingen sitter på bryteren slik at det kun er KNX-busen som skal tilkobles produktet når du tar det ut av esken og monterer det i standard veggboks.

Se alle bryterne


Ny leder for HVAC-avdelingen

Micro Matic Norge AS har hatt en betydelig vekst de senere årene, og ansatte i høst Thomas Thorkildsen som ny leder for HVAC-avdelingen. Han gikk fra stillingen som Director Advisory & Transactions i rådgiverselskapet CBRE, og har fått ansvaret for Micro Matic sin fortsatte satsning innenfor segmentet inneklima. Thorkildsen har omfattende erfaring etter over 10 år i ventilasjonsbransjen, senest hos VITO teknisk entreprenør AS. Tidligere avdelingsleder Torkild Bøe fortsetter som KAM og Fagansvarlig inneklima.


Eliaden

Eliaden ble igjen en suksess med yrende liv på stand, og en rekke spennende lanseringer. I år hadde vi med oss nyheter innen alt fra lysstyring, varmestyring og tidsstyring, til bevegelesstyring, smarthus, sikkerhet og energi. Dessuten lanserte vi et helt nytt produktområde, billading, med strålende respons.

Her kan du mimre om Eliaden2018


Årets julegave

Hvert år gir Micro Matic en julegave i form av et økonomisk bidrag til en eller flere organisasjoner som driver med humanitært arbeid. I 2018 har vi valgt å gi våre julegaver til Kirkens Bymisjons og Barnestiftelsen

Les mer og bli med å gi!

Fant du det du lette etter?