Niko Serie 350 - nye taksensorer fra Micro Matic

Den nye sensorserien Niko Serie 350 kjennetegnes av banebrytende ny teknologi innen deteksjon, kombinert med et nytt og svært tidsbesparende montasjesystem. De nye sensorene kommuniserer via Bluetooth og konfigureres raskt og enkelt via app.

350-serien produseres av den belgiske kvalitetsprodusenten Niko. Med den nye 350-serien øker Niko, som eneste leverandør, montasjehøyden på sensorer for høy montering fra 8 til 12 meter. Samtidig har de utstyrt sine nye sensorer med toveis bluetoothkommunikasjon, slik at konfigurering enkelt kan utføres via app. Lagring av hvert enkelt oppsett skjer i skyen, og informasjonen kan passordbeskyttes. All FDV-dokumentasjon lagres automatisk i installatørens prosjekt.

En ny designfavoritt

Taksensorene har et design som passer ethvert interiør og tilrettelegger for enkel og rask montering. Egenskapene til denne produktserien har allerede blitt lagt merke til i markedet, og produktene har vunnet den anerkjente designprisen A’Design Award.

App for enkel igangkjøring

Bluetooth-tilkoblingen sikrer trådløs toveiskommunikasjon mellom sensor og smarttelefon. Dette resulterer i enkel og rask oppstart, samt at justering og vedlikehold kan foretas uten behov for andre installasjonsverktøy. Innstillinger kan gjøres på forhånd og kan deretter distribueres til flere sensorer samtidig.

Nytt og unikt monteringskonsept

Sensorene er utformet med et unikt monteringskonsept som vi kaller «SnapFit». En viktig komponent i SnapFit-montasjen er de unike festebrakettene. Dette systemet muliggjør rask og enkel montering og kan brukes i alle slags himlingstak og faste takkonstruksjoner med tykkelse fra 2 til 40 mm. Plug-in terminaler i sensoren gjør det enkelt å koble til nødvendige kabler. Innfestingsmetoden er optimalt tilpasset kabeltypen som benyttes av norske montører. Når kablene er tilkoblet, blir tilkoblingsklemmene dekket med et deksel som ganske enkelt klikkes på uten bruk av verktøy eller skruer.

Komplett utvalg

Produktutvalget består av tre forskjellige typer sensorer: 230V, DALI og DALI BMS (Digital Addressable Lighting Interface – Building Management System). Alle sensorer installeres og igangkjøres på samme måte. Det er enkelt å velge blant egenskaper og funksjonalitet enten du er installatør, systemdesigner eller rådgivende ingeniør.

I tillegg til SnapFit-sensorene omfatter serien også et utvalg sensorer for innebygget- og utenpåliggende montering.

Les mer om den nye sensorserien Niko Serie 350

Niko Serie 350

Installasjon har aldri vært enklere enn med de nye bevegelses- og tilstedeværelsessensorene for takmonterin i Niko Serie 350.
SnapFit-montering og enkel innstilling med app.

Last ned