Nyheter fra Gira!

Micro Matic lanserer tre trendy og smarte nyheter fra Gira

Sensotec - en berøringsfri bryter

Micro Matic lanserer nå en helt ny bryter som ikke krever fysisk berøring for å fungere. Gira Sensotec er en bevegelsesdetektor som benytter radar som prinsipp for deteksjon. Bryteren har to deteksjonsområder, hvor det ene strekker seg inntil 6 meter ut i rommet og tenner orienteringslys, mens det andre detekterer bevegelse innenfor ca 5 cm og tenner hovedlyset. Produktet er en del av Giras prisbelønnede System 55, og finnes i følgende farger: kremhvit, hvit glanset, hvit matt, antrasitt, aluminiumsfarget og svart matt. Sensotec vil eksempelvis passe utmerket til barnehager, skoler, restauranter, institusjoner osv. 

Sensotec finnes i to versjoner:

  • Sensotec
  • Sensotec LED

Elnummer Sensotec svart matt m.fjernkontroll: 14 007 92

Sensotec Sensotec LED

 

Cube bevegelsessensorer

Cube bevegelsessensorer er designet for moderne arkitektur og egnet for tak- og veggmontering innen- og utendørs. Sensorene finnes i to utgaver med 120° eller 240° detektorfelt, og er tilgjengelige i hvit glanset eller antrasitt. Sensoren har automatisk inn- og utkobling av belysning og mulighet for individuell justering av deteksjonsområde. Den innebygde læringsfunksjonen lagrer gjeldende skumringsverdi. I tillegg har sensoren gjenskinnsbeskyttelse i tilfelle blending av omgivelseslys.

Elnummer hvit glanset 120° detektorfelt: 14 003 01

Les mer

 

USB-lader for veggboks

 

2-kanals USB-strømforsyning for lading av eksempelvis mobiltelefoner og nettbrett. Strømforsyningen kan leveres med alle ulike Gira designrammer og frontdeksler.

Innsatsen finnes i to versjoner:

  • 1 x USB-A og 1 x USB-C med elnummer: 66 000 37 
  • 2 x USB-A med elnummer: 66 301 07 
Les mer

 

 

Fant du det du lette etter?