Vi støtter Team Rynkeby

28. juni går startskuddet for Team Rynkebys årlige sykkeltur til inntekt for Barnekreftforeningen. Vi ønsker lykke til på turen til Paris, og gir vår julegave tidlig for å støtte oppunder et fantastisk godt formål.

Hvert år gir Micro Matic en julegave til en eller flere organisasjoner som driver humanitært arbeid. I år har vi valgt å gi vårt bidrag tidlig for å støtte Team Rynkebys aksjon for å samle inn penger til barn med alvorlige sykdommer.

Team Rynkeby

Team Rynkeby - God Morgon er et nordisk veldedighetssykkellag som hvert år sykler til Paris for å samle inn penger til barn med alvorlige sykdom.

Team Rynkeby - God Morgon ble stiftet i 2002, da 11 mosjonssyklister med tilknytning til den danske juiceprodusenten Rynkeby Foods A/S bestemte seg for å sykle til Paris for å se avslutningen av Tour de France. Med seg fikk de en rekke sponsorer, og da de etter returen satt igjen med et overskudd på hele 42 000 NOK, valgte de å donnere pengene til barnekreftavdelingen. En tradisjon var født.

I dag består Team Rynkeby - God Morgon av 2100 mosjonssyklister og 500 hjelpere fordelt på 54 lokale lag fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøyene, Island og Tyskland. I 2018 donerte Team Rynkeby - God Morgon 91,7 mill. NOK til organisasjoner som hjelper barn med kritiske sykdommer. Av dette gikk 9,8 millioner til Barnekreftforeningen.

Rynkeby Foods A/S, God Morgon og hohes C dekker alle prosjektets sentrale kostnader, hvilket betyr, at de pengene Team Rynkeby - God Morgon samler inn i hvert land doneres uavkortet til de lokale organisasjoner som hjelper barn med kritiske sykdommer.

I Norge går de innsamlede midlene til Barnekreftforeningen. 
Her kan du også bli med og gi ditt bidrag til kampen mot barnekreft. 

Fant du det du lette etter?