MicroGuiden - produktguider, hjelpeverktøy og rådgivertekster

Her finner du produktguider, verktøy og rådgivertekster til hjelp ved salg og prosjektering av systemløsninger fra Micro Matic

Formålet er å forenkle arbeidet, rundt salg, prosjektering og produktvalg. Dette er verktøy som viser produktoversikt, komplette systemløsninger og enkle kostnadsbilder. I tillegg gir noen verktøy mulighet for enkel prosjektering av tekniske anlegg.

Noen av filene er passordbeskyttet. Kontakt din distriktssjef for å få opplyst passordet

Gå direkte til: 
Hjelpeverktøy | Produktguider

Hjelpeverktøy

MicroGuiden - energireduksjon i yrkesbygg

Denne versjonen av MicroGuiden er en forenklet utgave, med fokus på behovsstyring av lys, varme og ventilasjon i yrkesbygg. Det er et verktøy for salg og prosjektering. Formålet med dette verktøyet er å best mulig kunne illustrere forventet besparelse ved bruk av ulike systemløsninger.
Ikke passordbeskyttet

Last ned

Gira porttelefon & System 106

Dette er et hjelpeverktøy for valg og prosjektering av porttelefonanlegg. Verktøyet gir deg mulighet for å skreddersy ditt eget anlegg, hvor prisen synliggjøres direkte. Avtalt rabatt kan legges inn for å generere tilbudspris.

Last ned (Passordbesk.)

Hjelpeverktøy for lys- og varmeprodukter (GIRA eNet og Microtemp Sentralstyring)

Dette er et hjelpeverktøy som gir rask oversikt over lys- og varmerelaterte produkter fra Micro Matic. På en enkel måte kan du beregne prisen på et komplett varmestyringssystem, lage eksempel på antatt besparelse, skrive ut prislister og laste ned aktuelle brosjyrer. Tilsvarende kan gjøres for GIRA eNet i form av en trådløs smarthusløsning for lys og solavskjerming.

Last ned (Passordbesk.)

Moderne lysstyringssystemer

Dette er et hjelpeverktøy som gjør det enkelt å få oversikt over mange moderne systemer for behovsstyring av lys m.m. fra Servodan (Standard 230V installasjon, DALI og KNX). Du finner både produktoversikt, komplette systemløsninger og enkle kostnadsbilder.
Filformatet er xlsm (1,9 MB)

Last ned (Passordbesk.)

Gira eNet

Dette er et hjelpeverktøy og et prosjekteringsunderlag for Gira eNet – Trådløst smarthus. Verktøyet gir deg mulighet for å skreddersy ditt eget anlegg, hvor prisen synliggjøres direkte. Avtalt rabatt kan legges inn for å generere tilbudspris.

Last ned (passordbesk.)

Gira KNX

Dette er et hjelpeverktøy og et prosjekteringsunderlag for Gira KNX – Smarthusløsning. Verktøyet gir deg mulighet for å skreddersy ditt eget anlegg, hvor prisen synliggjøres direkte. Avtalt rabatt kan legges inn for å generere tilbudspris.

Last ned (passordbesk.)

VAV-kalkulator

For å få optimale behovsstyrte ventilasjonsanlegg, må de leveres med korrekt spjelddimensjon. Micro Matics VAV-kalkulator er et fantastisk verktøy som, med utgangspunkt i prosjektert luftmengde, kalkulerer anbefalt VAV-dimensjon og beste produktvalg for ditt anlegg. Nå gir vi tilgang til verktøyet til våre kunder. Registrer deg for å laste ned kalkulatoren.

Få VAV-kalkulatoren

 

 

Fant du det du lette etter?