Skal du pusse opp eller bygge nytt, vil smarte valg av elektriske løsninger kunne gi store utslag for komfort, trygghet og effektivitet for alle i husstanden.

Huset ditt kan mer enn du tror. Når du skal bygge nytt eller pusse opp boligen, ligger alt til rette for at du kan la hjemmet ditt jobbe med deg for å øke sikkerheten, bedre komforten, spare tid, og selvfølgelig, spare strøm.

Ved å legge opp til styring av for eksempel lys, varme, solskjerming, eller strømuttak, tar du kontroll over elanlegget i boligen din, og hindrer samtidig unødvendig energibruk. Styring og kontroll av husets elektriske løsninger kan alle få til. Hvor avanserte styringsmekanismer du er ute etter, er opp til deg.

Det første du må ta stilling til, er om du ønsker et komplett smarthussystem, eller om du vil gjøre huset ditt smartere ved å tilføre smartere enkeltprodukter eller -løsninger

Husk at en bryter er ikke bare en bryter. Pass på å velge et design på brytere og kontakter som passer inn med resten av interiøret. Det er ikke mer som skal til for å gi boligen din det lille ekstra. 

Fant du det du lette etter?