Perfekt dimming av alle lamper

Dimmet lys gir en behagelig stemning i rommet. Med den rette dimmeren, kan de aller fleste lamper, inkludert LED, dimmes pent og helt uten flimmer.

UNILED+

Bilde av Uniled+, trykk/vri-dimmeren som dimmer alt som kan dimmes. Inkludert perfekt dimming av LED

UNILED+ 325 sørger for perfekt dimming av alle dimbare lyskilder. UNILED+ kan brukes på alle typer last, inkludert LED lyskilder, LED lyskilder m/driver, sparepærer, glødepærer, halogenpærer, jernkjernetrafoer og elektroniske trafoer.

Ønsket last stilles enkelt ved hjelp av DIP-switcher under dimmerhjulet. Her finner du også en egen justeringsskrue som gjør at man kan dimme lyset perfekt ned til "av", også LED-lyskilder. Dimmeren kan tilkobles inntil 5 slavedimmere for styring av lyset fra flere steder. Finnes også for skinnemontering.

MicroLED

MicroLED er utviklet og testet spesielt for dimming av LED-lamper. Med sine beskjedne 19 mm, passer dimmerpillen i alle standard veggbokser. MicroLED styres med impulsbryter, og tilkoblingsmulighet for ubegrenset antall brytere gjør den ideell for bruk i endevenderanlegg der lyset styres fra flere steder.

For å kunne gi perfekt resultat ved dimming av LED, er MicroLED utstyrt med en skrue for minimumsjustering og valg av dimmeprinsipp. Ved å låse dimmeren til ønsket dimmeprinsipp, kan lampene tennes selv ved svært lavt lysnivå. Mulighet for innstilling av minimumsnivå forhindrer eventuell blafring, og sørger for at lyset kan tennes og slukkes på det beste nivå i forhold til lyskildens begrensninger og brukerens preferanser. Dimmeren har valgfri minnefunksjon, slik at den kan stilles til å tenne ved samme nivå som den sist ble slukket dersom dette er ønskelig.

Touchdimmer Microlux

Touchdimmeren Microlux LED, som var den første med to-polet bryter på det norske markedet, har med sin lange fartstid blitt et godt etablert produkt med meget fornøyde kunder! Med et lett trykk skrur man på eller av lyset. Ved å holde bryteren inne, dimmer man. Neste gang lyset slås på, vil dimmerens nye boost-tenn-minnefunksjon sørge for å tenne alle lampene for deretter å dimme lyset til det nivået det var da det ble slått av. Dette gjør dimmeren Microlux LED unik i forhold til andre lignende produkter på markedet.

Touchdimmeren kommer i to varianter; Dimmer Microlux MDC-13 og Dimmer Microlux LED MDC-17. Begge egner seg godt der det er behov for to-polet bryter, for eksempel på bad og toaletter og ved utebelysning, med eller uten automatisk tenne- og slukkefunksjon. I tillegg kan de kombineres med både bevegelsesmelder og fotocelle.

Gira eNet

En trådløs dimmer fra eNet kan settes opp på alle harde overflater, uten at man må trekke ledning.

Dimmerne tilknyttet det trådløse smarthussystemet, eNet, er utviklet og nøye testet med utgangspunkt i LED-problematikken. For å sikre det beste dimmeresultat uavhengig av lyskilde, er dimmerne laget med mulighet for å låse dimmeprinsipp mot enten 230V, LED-driver eller «universal» (for dimming av glødelamper og halogen). Resultatet er robuste dimmere som starter allerede ved minimumsbelastning så langt ned som til 7W ved dimming av LED, og som dimmer perfekt - uten blafring.

Dersom installasjonen er satt opp med eNet server, åpnes også en rekke muligheter for fininnstilling av lysverdi basert på kundenes individuelle behov. Eksempler på dette er minimums- og maksimumsverdier for hvor langt ned eller opp lyset skal kunne dimmes, påslagsverdi, og hvor lang tid lyset skal bruke på å dimmes opp eller ned. Slik leverer eNet-dimmerne alltid perfekt resultat, uavhengig av lampetype og kundenes ulike ønsker.

Gira Tronic lysdimmer

Dimmer EL420 er en trykk/-vridimmer, som kun bygger 20 mm i veggboksen.
Den kan styre 230V glødelamper, 230V halogenlamper og elektroniske trafoer opptil 420W, samt effektmoduler som er tilpasset dimmer opptil 7420W. Dimmeren kan også styre 16A lys på en to-leder, i kombinasjon med effektmodul.
Gira Tronic lysdimmer er perfekt for servicebilen. Den dekker belastninger fra 20 til 420W. Det vil si at der du har opptil fire 105W trafoer, kan du bruke allrounddimmeren. Dette sparer deg for lagerhold i servicebilen. Har du denne i servicebilen er du trygg på at du har en dimmer som dekker de fleste behov.

 

Velg en ramme som passer perfekt til interiøret

Alle våre dimmere kan kombineres med lekre designrammer fra Gira.

Fant du det du lette etter?