Det er slutt på tiden da man brukte hele helgen på å måke snø og få hytta varm. Nå kan du velge smarte løsninger som sørger for at du kan parkere på en snøfri gårdsplass før du går inn i hytta som allerede er varmet opp til en deilig komforttemperatur før din ankomst.

Ved å velge noen smarte løsninger på hytta, kan du bedre brukervennlighet og komfort betraktelig, samtidig som du kan redusere elutgiftene til et minimum. Hvor smart hytta di skal være bestemmer du selv.

Bygger du nytt eller totalrenoverer en hytte, er det lurt å vurdere en trådbunden smarthus-teknologi. Med en slik "Smarthytte" har du mulighet til å styre hele det elektriske anlegget fra et sted, og du vil få full kontroll via PC eller mobile enheter også når du ikke er tilstede.

Gjør du en enklere oppgradering av hytta, finnes det også en rekke gode løsninger som kan kobles til det eksisterende elektriske anlegget;

  • En varmestyringsløsning på hytta, betyr at du kan komme til ferdig oppvarmet hytte, og sette varmen i frostsikringsmodus når du reiser hjem.
  • Løsninger for isfrie utearealer sørger for at du kan slippe å bekymre deg for snø og is på gårdsplassen.
  • Med automatisk utelysstyring skaper du trivelige omgivelser og skremmer tyven
  • Trådløse brytere kan plasseres hvor som helst, uten at du trenger å trekke sjenerende ledninger. Perfekt for tømmerhytter!
  • Velg designrammer som passer med byggestil og interiør, så blir elektroinstallasjonen en naturlig del av hyttas atmosfære.
Designramme Gira Esprit Linoleum, perfekt på vakre tømmervegger. Micro Matic Norge

Fant du det du lette etter?