Microtemp Sentralstyring er en perfekt løsning for varmestyring i norske hytter. Via systemets webapp starter du oppvarmingen i god tid før du ankommer, og setter varmekildene i frostsikringsmodus når du drar.

Ferdig oppvarmet

Med Microtemp Sentralstyring trenger du ikke kvie deg for å ankomme en iskald hytte en sen fredag kveld. Du starter oppvarming i god tid før du ankommer, og innen du kommer frem har hytta allerede nådd en behagelig komforttemperatur. Slik kan du oftere ta turen uten at hele helgen går med før hytta blir varm.

Mer om systemet Microtemp Sentralstyring

Sikret mot frostskader

Når du forlater hytta, er frostsikringsmodus kun et lite trykk unna. I frostsikringsmodus settes alle varmekilder i forhåndsbestemt minimumstemperatur for å unngå frostskader som kan oppstå når anlegget ikke er i bruk.

Lys når du ikke er tilstede

Det er godt å vite at hytta ikke ser helt forlatt ut. Via systemets relé, kan også eksterne komponenter som for eksempel utelys knyttes til og inkluderes i ukesprogram eller styres manuelt via webappen.

Full kontroll med styring fra mobil

Det er lett å bekymre seg når hytta er overlatt til seg selv. Med tilgang via nettet, kan du senke skuldrene og være trygg på at du alltids kan fikse det senere hvis du skulle ha glemt å sette en ovn i frostsikring eller å skru av varmtvannsberederen før du dro.

Les mer om fjernstyring av varme over internett

Hvis hytta ikke har internett

Hytter uten kablet internett kan også få fjernstyrt hyttevarme, enten via mobilt bredbånd eller ved å ta i bruk en SMS/GSM-boks med "ring-hytta-varm-løsning".

  • Mobilt bredbånd med 4G ruter
    Stadig flere teleoperatører tilbyr mobilt bredbånd med høy hastighet og god dekning med bruk av 4G-ruter. Med denne løsningen får du fullverdig fjernstyring med webapp uansett hvor du befinner deg. Internett på hytta får du med på kjøpet.
  • SMS/GSM
    En GSM-mottaker/SMS-boks med abonnementstjeneste kan benyttes til hytter uten internett. Med denne løsningen får du varm hytte ved ankomst, men ikke internett og fjernstyring via webapp. Les mer om styring av varme uten gateway og internett.

Mastertermostat MCS4 for bruk i hytter uten internett

Koblet til eksterne systemer

Webkamera

Hold øye med hytta via webkamera og sjekk status og værforhold når som helst. Ved å legge en direktelink til webkameraet i Microtemp Sentralstyrings webapp får du samlet alt på ett sted, lett tilgjengelig fra din smarttelefon. Praktisk og enkelt for alle brukere.

eNet trådløst smarthus

Vern om vakre hyttevegger med eNet trådløse brytere i passende designrammer fra Gira. eNet er perfekt for styring av lys og solskjerming, og kan tilknyttes Microtemp Sentralstyrings webapp. 

Les mer om eNet trådløst smarthus

 

Les om Microtemp Sentralstyring

Fant du det du lette etter?