Med sin unike teknologi, og svært nøyaktige målinger, har CO2-sensorene i A-Sense-serien vært Norgesfavoritter helt siden de først kom på markedet i 1995.

For å tilfredsstille dagens forskrifter må ventilasjonsanleggene styres etter behov, slik at energiforbruket blir minimalt. A-sense er en serie CO2-sensorer av høy kvalitet, som måler karbondioksid og temperatur, og sikrer riktig tilført luftmengde til riktig tid. 

  • Svært god nøyaktighet +/- 30 ppm
  • Selvkalibrerende sensorer 
  • Levetiden på over 15 år
  • 5 års garanti

Behovsstyring

Ved å bruke A-sense til å styre ventilasjonen, unngår du at luftmengden går til maks når det kun er ett menneske i rommet. Med CO2-sensorer, styres ventilasjonen etter CO2-nivået. Dermed vil luftmengden til enhver tid reguleres etter antall mennesker som er tilstede. Dette gir store besparelser.

Selvkalibrerende

CO2-sensorene fra Micro Matic er selvkalibrerende i hele produktets levetid,  og du unngår derfor unødvendige utgifter til vedlikehold og driftsstopp.

Test av CO2-sensorer

Det ble i 2011 gjort en omfattende test av CO2 senorer fra ulike leverandører (Høgskolen i Oslo/Sintef), der sensorer fra Micro Matic kom svært godt ut.

A-Sense, også som regulator

A-Sense leveres også som regulator som styrer direkte mot VAV-spjeld, intern varme og kjøling. Dermed kan A-Sense-VAV på en enkel og effektiv måte behovsregulere både ventilasjon, varme og kjøling i klimasonen.

Fant du det du lette etter?