Gira eNet-server er en intelligent styringssentral som gir deg flere muligheter utover standardfunksjonene i eNet-systemet. Med eNet-serveren kan hele systemet programmeres, visualiseres og dokumenteres på en svært enkel måte, og du kan styre og overvåke hele boligens tekniske anlegg, uansett hvor du oppholder deg.

Enkel programmering

Programmering av eNet-systemet er enkelt og gjøres enten manuelt direkte på produktene, eller ved å logge inn på eNet-serverens webapp via vanlig nettleser. De to metodene kan brukes parallelt, og er gjensidig kompatible.

eNet-serveren er nøkkelproduktet for den som ønsker å berike systemet med flere funksjoner. Fra igangkjøring og diagnose, via logikk- og tidsfunksjoner, til tilstedeværelsessimulering, betjening og avlesing av feilminne - hjemmefra og fra hele verden.

Du trenger ingen ekstra programvare, og brukergrensesnittet i webappen gjør det svært enkelt å sette opp systemet med alle de funksjonene og scenariene du ønsker. Alle innstillinger overføres trådløst til produktene, og når alt er ferdig kan du skrive ut en anleggsdokumentasjon.

Enkelt å bruke

Etter igangkjøring med eNet-serveren vil visualiseringen og brukergrensesnittet genereres automatisk. Responsivt design sørger for optimal visning uansett skjermstørrelse.

  • Visnings- og betjeningsfunksjoner
  • Energiverdier kan registreres og styres
  • Koblingsur-funksjoner kan endres og suppleres
  • Tilstedeværelsessimuleringer kan spilles inn og
  • utløses ved ferie for å skremme bort inntrengere.
  • Oppdatering av programvare

eNet-serveren kan lagre inntil 10 anlegg, og det er ingen lisensavgifter knyttet til bruk av eNet-systemet. En manuelt programmert eNet-installasjon kan leses inn i en eNet-server, f.eks. ved utvidelse av et anlegg.

Fjernstyring hjemme og borte

Med eNet-server tilkoblet det lokale nettverket kan alle IP-kompatible enheter, som f.eks. smarttelefon, nettbrett og PC, få tilgang til systemet via LAN, WLAN og Internett. Tilgangen skjer gjennom en passordbeskyttet sikker forbindelse. Hvis du ønsker, kan eNet-systemet fjernvedlikeholdes av installatøren.

Fant du det du lette etter?