Styr huset fra mobilen

I tillegg til veggsendere og fjernkontroller, kan eNet-systemet også kontrolleres via smarttelefon og andre mobile enheter. Styr lys, persienner og scenarioer raskt og enkelt uansett hvor du befinner deg!

Med Mobil Gateway har du enkel tilgang til hele eNet-systemet via nettet. En oversiktelig app på mobilen gir deg full oversikt over status på alle eNet-enhetene i systemet, og lar deg enkelt justere innstillinger eller aktivere scenarier.

Full kontroll via mobilen

Via appen får du raskt overblikk over husets funksjoner. Kun et lite trykk med fingeren skal til for å dimme lyset, heve og senke persienner eller rullgardiner og aktiverer scenarioer. Scanrioene kan endres nårs om helst og er enkle å sette sammen fra alle funksjonene.

Funksjonsmapper

Individuelle funksjoner, som for eksempel alle lys-funksjoner, kan grupperes i en funksjonsmappe for å få en bedre oversikt. Funksjonsmapper gir også mulighet til å sette opp en enkel bygningsstruktur.

Kameraer

Med mulighet for å legge inn flere kameraer, er det enkelt å få oversikt over hvem som beveger seg på tomta direkte fra eNet-appen.

Gratis app

Appen eNet Mobil Gate er tilgjengelig for nedlastning gratis via appstore og Google play.

Kom i gang med Giras oppstartsassistent 

eNet-systemet kan raskt og intuitivt aktiveres via Mobil Gateway. I tillegg til standard-applikasjoner som lys- og persiennestyring, kan komplekse scenarioer enkelt konfigureres. Giras Oppstartsassistent er integrert i Mobile Gate-appen, og guider deg gjennom de ulike stegene i en tydelig og strukturert sekvens.

eNet brosjyrer og eksempler

Gira eNet - Trådløs smarthusløsning

16 siders brosjyre med informasjon og priseksempler for det trådløse smarthussystemet, Gira eNet. eNet kan installeres raskt, enkelt og rimelig i alle typer bygg og boliger.

Last ned

Styr smarthuset fra mobilen

Gira eNet - applikasjon 6
Gira eNet Mobil Gateway gjør det mulig å styre eNet-produkter med mobiltelefon og andre mobile enheter tilknyttet internett. Det betyr at du kan styre smarthusanlegget uansett hvor du befinner deg.

Last ned PDF

Fant du det du lette etter?