Så liten og diskret at den blir nærmest usynlig under kjøkkenviften. MicroSense er ikke bare markedets minste, med sin unike teknologi, beskyttet av over 100 patenter, er den også den mest avanserte.

Funksjon og design

Kjøkkenet er et av de rommene der det benyttes mest penger på kvalitet og design, og sluttbrukere er ofte lite interessert i å få svært synlige sensorer plassert på vifter, vegg eller i taket. Mange har meldt tilbake om at de synes det er vanskelig å finne sensorer som sluttbrukerne aksepterer rent utseendemessig.

Kun 11 mm
En viktig faktor i utviklingen av komfyrvakten MicroSense har derfor vært å gjøre den så slank og nøytral som overhodet mulig. Resultatet er en diskret og lekkert utformet sensor, som ikke bygger mer enn 11 mm! Sensoren kommer dessuten i tre forskjellige farger, sølv, hvit og sort.

Svært enkel i bruk
MicroSense har kun én styringsknapp. Dette gjør det svært enkelt for sluttbruker å manøvrere komfyrvakten. Om alt er under kontroll, og man ønsker å avbryte en alarm, trykker man enkelt på knappen. Trykker man ikke på knappen i tide, vil strømmen koble seg ut. For å koble strømmen på igjen trengs kun et trykk på knappen. 

Ny programvare og måleteknikk
Hemmeligheten bak konstruksjonen av et så kompakt, men samtidig avansert produkt, er utviklingen av en helt ny programvare og måleteknikk som gjør det mulig å drive mikroprosessorer med minimalt energiforbruk. Dette har vært vesentlig for å kunne få produktet til å fungere ved drift av kun et CR2032 knappecellebatteri, og for å sørge for en lang batterilevetid. Ved normalt bruk vil batteriet holde i opptil 6 år.

Svært monteringsvennlig og fleksibel

MicroSense leveres ferdig paret og innstilt for de vanligste monteringshøydene. MicroSense komfyrvakt leveres for fastmontering i nye kjøkken og for ettermontering i eksisterende kjøkken. Nye kjøkken krever fastmontering av elektriker, mens man i eksisterende kjøkkenløsninger kan velge å montere MicroSense Plug & Play selv.

Sensorens montasjeplate festes med limpute som leveres ferdig påsatt. Komfyrvaktsensoren kan monteres fra 45 til 200 cm over koketoppen, både under ventilatorhette, på vegg og i tak. Det er naturligvis viktig at sensoren «ser» ned mot koketoppen for å kunne overvåke temperaturene der, og det er derfor nødvendig at det benyttes veggbrakett som vinkler den nedover ved veggmontering. Komfyrvaktstikkontakten for fast montering er den enkleste på markedet.

De største leverandørene av kjøkkenventilatorer opplyser at deres volumprodukter (som utgjør den vesentligste delen av salget i markedet) skal monteres fra 40 til 65 cm over koketoppen. Micro Matic har derfor valgt å fabrikkinnstille MicroSense til disse høydene, noe som betyr at det ikke er behov for følsomhetsjustering i de fleste installasjonene.

Det tryggeste kjøpet

MicroSense komfyrvakt er godkjent iht. europanormen EN50615 og FG-godkjent. Sluttkunden som får MicroSense installert kan dermed være trygg på å ha fått et gjennomtestet kvalitetsprodukt som vil sikre husholdningen dersom en farlig situasjon oppstår.

MicroSense Komfyrvakt

Brosjyre med informasjon og detaljer om MicroSense, markedets minste og mest avanserte komfyrvakt. MicroSense finnes både for fastmontering (nye kjøkken) og selvmontering (ettermontering). Komfyrvakt redder liv.

Last ned

MicroSense nytt-flyer

Liten, diskret, fleksibel og presis. MicroSense komfyrvakt er ikke bare markedets minste, men også den mest avanserte. 

Last ned NYTT-flyer

Fant du det du lette etter?