Varmestyring

Store deler av året er vi avhengig av oppvarming. Om lag 60 % av strømregningen er knyttet til dette, og sparepotensialet er stort. Den beste varmestyringsløsningen gir deg perfekt komforttemperatur, samtidig som energibruket holdes til et minimum. MicroMatic leverer en rekke produkter og løsninger for varmestyring i bolig, hytte og næringsbygg.

Varm opp kun når det trengs

Hvis vi begynner å regulere varmen etter behov, vil strømkostnadene reduseres uten at det går ut over det komfortable inneklimaet. Det er sløsing å holde huset varmt når vi ikke er tilstede.

Gode varmestyringsløsninger gjør nettopp dette. Når det ikke er behov for oppvarming, sørger de for at varmen kobles ut eller reduseres. Samtidig kobles den inn når det er nødvendig, slik at rommene likevel er behagelig varme når du skal oppholde deg der.

Ved hjelp av enkelttermostater eller et sentralt varmestyringssystem kan energibehovet til oppvarming reduseres med 25 til 30 %.

Microtemp Termostater

Microtemp er markedets mest solgte og ettertraktede termostater.
Les om Microtemp Termostater

Microtemp Sentralstyring

Microtemp Sentralstyring er et trådløst og energieffektivt varmestyringssystem. Systemet er svært enkelt å bruke og kan også styres fra smarttelefon via vår fritt tilgjengelige webapp. Microtemp Sentralstyring egner seg for alle typer bygg og boliger.
Les om Microtemp Sentralstyring

Relevante brosjyrer

Varmestyring

Guide til energieffektive løsninger for innen- og utendørs varmestyring i leiligheter, hus og hytter. Inkluderer løsninger for fjernstyring med app og stemmestyring med Google Home.

Last ned

Microtemp Sentralstyring - Komplett varmestyring for hus og hytter

Komplett system for sentralstyring av elektrisk og vannbåren varme. Trygg, enkel og driftssikker fjernstyring med webapp.

Last ned

Fant du det du lette etter?